Augusztusi Előrejelzés

2022-ben augusztus 7-én, 14:30-kor kezdődik el budapesti idő szerint a MAJOM hónapja, amely szeptember 6-ig tart.

Már önmagában harcias és erőteljes, kemény, kitartó energiákat képvisel a Majom. Ilyenkor alacsony szinten, keményen vagdalkozunk egymással és a harciasságunk kerülhet előtérbe. Magas szinten azonban inkább az erkölcsösség és a gyengék védelemzése vagy a barátokért, munkatársakért való kiállás mutatkozik meg a jellemünkben. Idén ez a majom egy jang föld majom energiaként jelenik meg, amely dupla szembenállást mutat a 2022-es év tigris energiájával. Mit jelent ez?

Főszerepbe kerülnek az igazság és a becsületesség kérdéskörei. Általánosan az is jellemző, hogy most könnyebben tudunk bizonyos dolgokon változtatni, könnyebben, mint máskor. Ugyanakkor azt is érezhetjük, hogy nehézségekbe ütközünk, nem megy minden a leggördülékenyebben. Igyekezzünk SZABÁLYOSAN-TÖRVÉNYESEN-IGAZSÁGOSAN megoldani az életünkben felmerülő helyzeteket, mert most így tudunk előre haladni. IGAZI ÁTALAKÍTÓ ENERGIÁK ÉRKEZNEK AZ ÉLETÜNKBE.

Stabilitásra törekszünk és az IGAZSÁGÉRZETÜNK is felerősödik. Szívesen utazunk, kirándulunk és rengeteg tervünk van, amelyet szeretnénk kifejezni és megmutatni.

Ha türelmetlen vagy mindig elrontod az örömödet. Ha valamit szeretnél, legyen öröm a várakozás is. Semmi sem történik előbb, mint ahogy eljön az ideje.” Osho

Hajlamosak lehetünk ezekben a hetekben hirtelen ragálni mindenre, ráadásul felnagyított érzékeléssel….

Ezért a Csillagüzenetek alapján érdemes azt is megnéznünk, hogy reálisan látjuk -e gondokat vagy esetleg a problémáink nagyobbnak tűnnek a valóságosanál???

Figyelj oda testi-lelki-szellemi egészségedre és tedd meg ezzel kapcsolatban azokat a lépéseket, vagy azt az egy következő lépést, amelyet érzel legbelül:

2022 augusztusban mi vár ránk?

Egészségesebb étkezés, kevesebb vacsora, kevesebb kávé….több jóga, több mozgás, az élet szép pillanatinak észrevétele, hála….. kinek-kinek mi…. Ne engedd, hogy lehúzzanak a rossz gondalotok-félelmek-agyalások, helyettünk összpontosíts a megoldásokra és használd azokat az eszközöket, amelyek a kezedben vannak: meditáció, relax zene, áldás, ima, örömök észrevétele, szeretet érzése, bizalom az életedben és abban, hogy minden megoldódik és minden előrevisz és hála azért, hogy MOST, ebben a pillanban , mennyi mindened megvan, amiért valóban hálás lehetsz. Köztudott, hogy az ÉRZÉSEINKKEL is teremtünk. Amikor a szíved csordultig van szeretettel és hálával, akkor ilyen rezgéseket fogsz bevonzani , sőt még a gyógyulási folyamatok is azonnal elkezdődnek és a megoldások is megtalálnak….. hála *** bizalom *** szeretet *** egészség *** béke *** köszönöm ***

Szintén rezgés szint emelő lehet egy egyszerű szívbéli ima, egy szeretted vagy családod/városod/országod boldogságáért.

ÉRZELMEK, FILOZÓFIA, MOZGÁS, KÖLTÖZÉS, UTAZÁS

Ennek az időszaknak a másik fő üzenete az, hogy NE VÁRJ MÁSOKRA. CSINÁLD MEG, AMIT ELTERVEZTÉL.

A Jang Föld – Majom hónapban erőteljesek a TŰZ és VÍZ energiák is.

Nagyon sok ÚJ lehetőség, ÚJ kapcsolódás jön most az életünkbe. Könnyeben tanulunk, fejlődünk és jobban ráláthatunk a megoldásokra is. Nagyon nagy ellenállóképességünk van és kitartóak, szívósak vagyunk. Kedvező időszak van most a nyelvtanuláshoz és a spirituális- asztrológia érdeklődésünk is kinyíllik. 🙂

Legyenek boldog augusztusi napjaid és gyönyörű élményeid- csodás felismeréseid! 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea (asztrológus)

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.