MÁJUSI ELŐREJELZÉS

2022 május 5-én ( 14:26-kor) kezdődik el a Jin Fa – KÍGYÓ hónapja, amely 2022 június 5-ig tart. Nézzük meg, hogy mit üzen nekünk erre az időszakra a kínai asztrológia.

Állatok, Hüllők, Kígyó
KÍGYÓ HÓNAP

Fókuszban a TŰZ, a lelkesedés, a diplomácia, a kényelem, az élet szépségei, az írás és a jótékonysági szervezetek. + JELENTŐS ELŐREHALADÁSRA számíthatunk az életünkben. 🙂

A TŰZ energiája nagyon erős lesz ezekben a hetekben, ami szó szerint is értelmezhető, mint “tűz”, meleget is jelenthet, ugyanakkor lelkesedést, optimizmust, vidámságot és az élet élvezeteit is mutatja az erőteljes TŰZ ELEM jelenléte.

Pezseg és lüktet bennünk az élet, képesek vegyunk 120%-osan felpörögni azokon az életterületeken, amelyek a fókuszunkban vannak. Ugyanakkor HARAGUNK is könnyebben lángra lobbanhat, mint máskor, ezért erre tudatosan figyeljünk. A harag és a düh természetes érzelmeink, ne fojtsuk vissza ezeket az erőket. Azonban másnak se ártsunk vele, inkább vezessük le mozgás, tánc, alkotás, futás, párna-püfölés formájában. És ha mégis létrejött a DÜH energiája , akkor fogadjuk el, de ne tápláljuk tovább, hagyjuk kialudni. Minél tudatosabbak vagyunk, annál ritkábban tör ránk ez az erő, illetve annál rövidebb ideig tart. Hiszen nem merítkezünk bele, szépen megnyugszunk és ekkor átformálódik építő-alkotó enrgiává (jó esetben). Azonban nem vagyunk tökéletesek és ez nem baj, de törekedjünk mindig egy picit bölcsebben, nyugisabban, szeretetteljesebben reagálni, élni, létezni az ilyen “tüzes – éles helyzetekben.” Nem baj, ha időnként jön a harag, csak: “Ne teljen el nap a te haragoddal.” 🙂

Szív, Kártya, Pasztell, Ábra
tűz elem

A TŰZ energia magas szintje az alkotás, a kreativítás , a lelkesedés, a biztatás, a bölcsesség és a szeretet. 🙂

Ebben a hónapban megjelennek a lágyabb, rugalmasabb, alkalmazkodóbb energiák is, amelyeknek a hatására diplomáciai érzékünk felerősödik, azonban mindez úgy történik, hogy közben a CÉLUNKAT nem hagyjuk szem elől téveszteni. Lehetnek olyan élethelyzeteink májusban, amikor túlságosan is szeretnénk megfelelni a környezetünknek. Ez sem túl jó, mert mindenkinek úgysem tehetünk a kedvére.

Magasan szinten jól működtetjük alkalmazkodó képességünket és megértőek, diplomatikusak vagyunk – miközben kitűzött célunkat követjük.

Ezekben a hetekben lehetőségünk lesz egy HATALMAS UGRÁSSAL előre haladnunk életünk egy bizonyos területén.

🙂 Neked vajon melyik lesz az? 🙂

Szeretet, Párosít, Boldogság, Dátum, Esküvő, Házasság
Májusi Előrejelzés

Ha van kedved, akkor írd meg nekem 2022 június 11- ig erre az e-mail címre: vasadi.timea@freemail.hu Egy Kis Elemzést fogok kisorsolni. Ha pedig már van Kis Elemzésed, akkor válassz valakit a barátaid vagy családtagjaid közül. 🙂 Én pedig 2022 JÚNIUSBAN küldöm az AJÁNDÉK ELEMZÉST. 🙂

Várom a leveleket! 🙂 Csodás, kellemes, lelkes, eredményes és boldogsággal teli napokat kívánok!

Szeretettel: Vasadi Tímea – kínai asztrológus

Ha Te is szeretnél írásban EGYÉNI ELEMZÉST és egy kis betekintést az aktuális energiákba vagy az előtted álló év Neked szóló legfontosabb üzeneteibe, akkor itt kérheted:

KÉREM AZ ELEMZÉSEMET ÉS AZ AKTUÁLIS LEFONTOSABB CSILLAG-ÜZENETEIMET!

Ára: 5.000, – Ft + AJÁNDÉKOT is kapsz! 

inspiráció májusra

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.