Albert Einstein – a kínai asztrológia tükrében

A NYÚL hónap (Március) egyik kiemelkedő és híres szülöttje:
Albert Einstein,

aki 1879. március 14-én látta meg a napvilágot Németországban. A 20-dik század egyik legkiemelkedőbb tudósaként ismerhetjük, mégis fiatalkorában lassú felfogásúnak, dyslexiásnak tartották.

Íme egy rövid élettörténet és egy pici betekintő Albert Einstein kínai asztrológiai képletébe:

„A fiú csak meglehetősen későn, négyéves kora után kezdett el beszélni. Hatéves korától szülei kívánságára hegedűleckéket vett. Ötéves korában apja megismertette az iránytűvel. Einstein később ezt a tapasztalatát tartotta a legmeglepőbbnek: ekkor értette meg, hogy valami az „üres” térben is hat a tűre. Bár eszközöket barkácsolt szórakozásból, mégis lassú felfogásúnak tartották, talán dyslexia, félénkség, vagy az átlagtól jelentősen eltérő agyfelépítése miat.t Később a relativitáselméletet ennek a lassúságnak a javára írja, mivel többet töprengett a tér és idő problémáján, mint a legtöbb gyerek. Egy másik – sokkal későbbi – feltevés szerint Einstein Asperger-szindrómában, az autizmus enyhébb formájában szenvedett.

 Az ifjú Einstein szellemi fejlődésére gyermekkorában és korai kamaszkorában két nagybátyja volt hatással, akik tudományos könyveket ajánlottak neki, valamint egy Max Talmey nevű orvostan hallgató.”

„A diszlexia a nyelvvel, a beszéddel és az olvasástanulással kapcsolatos részképesség zavar. Fő tünete az olvasási képesség elmaradottsága az életkor, iskolázottság és intelligencia alapján elvárható szinttől. Problémát okozhat a betűk, szavak és számok felismerése, leírása, a leírt betűket felcserélhetik, vagy ellenkező irányban olvashatják. Az olvasott szöveget nehezen és hibásan idézik vissza, lényegét nem tudják visszaadni.” – részlet a wikipédiából. 

“Ha egy új elmélet nem egy gyermekek számára is jól érthető, konkrét képből indul ki, akkor valószínűleg semmit sem ér.” (Albert Einstein)

 „Ő dolgozta ki a relativitáselméletet és nagymértékben hozzájárult a kvantummechanika, a statisztikus mechanika és a kozmológia fejlődéséhez. 1921-ben fizikai Nobel-díjjal jutalmazták „az elméleti fizika területén szerzett eredményeiért, különös tekintettel a fényelektromos jelenség törvényszerűségeinek felismeréséért”. -írja a wikipedia.

Ha ismertük volna (vagy a szülők tudták volna) Albert Einstein születési képletének üzeneteit még gyermek korában, akkor nem lepődtünk volna meg azon, hogy ez a zseniális ember mindent kissé komótosan csinál, hiszen megadja mindennek a módját és egyszerre csak egy dologra fókuszál. Ugyanakkor érdekli minden, aminek levezethető filozófiai háttere van. Mindezek mellett éles eszű és fontos számára a személyes tér. Jól érezheti magát minden olyan helyen, ahol emberek között, de nyugodt és feszültségmentes légkörben tud dolgozni. Elmondható a képletéből az is, hogy önálló és egyedi gondolatai vannak és az átlagnál magasabb IQ-val rendelkezik. Nem véletlenül tekintünk rá zseniként! 😊 Természetesen sok egyéb más értékes információt is tartalmaz a képlet. de ezúttal csak egy rövid betekintést szerettem volna megosztani Veletek.

Személyes kínai horoszkópunk mindig sokat segít abban, hogy milyen munka, illetve milyen hivatás való nekünk. Mivel érdemes foglalkoznunk és mely képességeink kiemelkedőek. 

Gyors-személyes mini elemzést itt rendelhetsz:
A LEGJOBB CSOMAG ára:  1.800,- Forint
Személyes Mini Elemzés + Szerencsés Sorsfordulat Munkafüzet (21 napos gyakorlattal)

Szeretettel: Vasadi Tímea
kínai asztrológus
szammisztika-boldogan.hu

Egyéb árak és szolgáltatások itt találhatóak.

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.