Kínai Asztrológia Előrejelzés

2017. NOVEMBER: A Jin Fém – Disznó hónapja

Íme a hónap képlete (általánosan):

Jang Tűz       Jang Föld       Jin Fém       Jin Tűz

Sárkány             Kutya             Disznó        Kakas

Tégy jót másokkal, hogy Hozzád is ez térjen vissza, mert ebben a pár hétben aktív a Karma Csillaga. 🙂

A kínai asztrológia szerint november 7-én, 6:38 perckor (budapesti idő szerint) véget ér a Kutya hónapja és belépünk a Disznó időszakba, amely pontosan Télapóig tart, azaz: december 6-ig.

Kulcsszavak: ÚJ ismeretség, ÚJ pénzügyi lehetőség – Biztonságra törekvés – Szelleműzés – Különös megérzések – Programok – Mozgás –  Gyors döntések – Felfedett titkok – Igazság. becsület – Karma

A Disznó egy víz jegyű állat, amely többek között azt is mutatja, hogy rengeteg mozgásban, utazásban és szervezkedésben lesz részünk. Most kulcsfontosságú számunkra az a jó tanács, hogy lehetőleg ne szervezzük túl az életünket, legyen szó segítségről, utazásról, programokról vagy emberi kapcsolatokról. Magas szinten úgy élhetjük meg ezt az időszakot, ha nagyon gondosan osztjuk be az időnket és a tennivalóinkat és természetesen be is tartjuk ezeket a terveket precízen. 

Most biztonságra törekszünk és általában nehezebben változtatunk, mint egyébként.

Fontos tanács: Lehetőleg, ne vessz el a részletekben, illetve kerüld a türelmetlenséget, mert így könnyen átugorhatsz fontos részleteket.

Előtérbe kerülnek most a pénzügyeink, lelkesek vagyunk és tettre készek. Érdemes szem előtt tartatunk, hogy nem nekünk kell mindenkinek a problémáját megoldani, főleg akkor nem, ha minket nem kértek meg rá. Sőt, akkor járunk el a legjobban, ha szétosztjuk a feladatokat. Legyen szó családi ügyekről, vagy a munkakörünkben felmerülő elintéznivalókról.

 

Fontos lesz számunkra, hogy felfigyeljenek ránk,  akár a családunkban, akár a munkánk területén. Bátran csillogtasd meg képességeidet. 😊

Ha úgy érzed, hogy óriási nagy problémával találkoztál, akkor szeretnélek most megnyugtatni:

  • Végy egy igazán nagy levegőt és fújd ki. Aztán ismételd meg 2-szer.
  • Nyugodj meg és meglátod, hogy 1-2 órán belül kiderül, hogy nincs akkora nagy gond, mint ahogyan gondoltad. 😊

Jelentsd ki: „Az Isteni szeretet előttem jár, és egyenessé, örömtelivé, dicsőségessé teszi minden utamat. „ Minden utad a békesség, a harmónia, a szeretet útja lesz. 😊  (Dr. Joseph Murhy)

ÁLLJ KI MAGADÉRT!

Az előző (kutya) időszak energiája még mindig folytatódik, ezért, ha eddig azt vártad, hogy magától oldódjanak meg a gondok, akkor mostanra be kell látnod, hogy nem így van. Most akkor tudsz bizonyos területeken változást elérni, ha kinyitod a szád és nyíltan elmondod, hogy mi zavar és mit szeretnél. Mértékkel tedd és csak annyit mondj, amennyit feltétlen szükséges. Az érem másik oldala pedig az, hogy ha Te kerülsz kellemetlen helyzetbe, akkor gondold végig, hogy előzőleg nem tettél e hasonlót valakivel…. A Karma csillaga most aktív bizonyos embereknél. Ha azonban minden rendben van az életedben, akkor dicsérd meg magad, mert jól haladsz az Utadon. 😊

RENDKÍVÜLI MEGÉRZŐKÉPESSÉG:

Nagyon jól ráláthatunk bizonyos élethelyzetekre, akár múltra-jövőre is és könnyen bevillannak az okok, illetve a megoldások. Ezért jó, ha éberek vagyunk és figyelünk, hiszen könnyen ráérzünk más emberek igényeire, illetve szándékaira. Főleg a gyermekünk, az ügyfeleink és párkapcsolat területén figyeljük meg az érdekes jeleket, álmokat, érzéseket, mert ezek fontos információt közölhetnek.

Gyönyörű, megérzésekkel teli napokat kívánok Nektek novemberben is. Hozzon a Télapó egészséget, erőt, boldogságot, aranyalmát, diót és sok-sok örömet! 😊

Szeretettel: Vasadi Tímea
kínai asztrológus
szammisztika-boldogan.hu

Ha nem a Hírlevélből értesültél a fentiekről, akkor ITT feliratkozhatsz a Havi Előrejelzésekre.

Ha tetszett a cikk, akkor kérlek lájkold, vagy oszd meg másokkal is. Köszönöm. 🙂

 Gyere, csatlakozz a Facebook Közösséghez. 🙂

+ Szeretettel várlak 2018. Február 23-án az 1 napos Számmisztika-névmisztika Tanfolyamra, ahol tisztán láthatod életfeladatod, adottságaid, szerencseszámod és még sok minden mást. A tananyag segítségével pedig gyorsan és egyszerűen kiszámolhatod ismerőseid, szeretteid képletét is. 🙂 1 nap Önmagadért! 🙂 KATT IDE:
https://szammisztika-boldogan.hu/szammisztika-tanfolyam/

Helyszín: Budapest vagy Gyál (létszámtól függően)

——————————————————————————————-

AZONNAL változtatnál? Akkor a Szerencsés Sorsfordulat Munkafüzet Neked szól. Ezen a héten (november 6-10 között) akciósan a Tiéd lehet, amelyet e-mailben küldök el. Miért jó? Mert az életed ezután nem a véletlenek sorozata lesz, hanem telis-tele lesz boldogsággal, örömmel, és áldással! 🙂 Meglátod, a 21 napos gyakorlat segít Neked ebben és csak napi 10 perc a beruházás. KATT IDE: https://szammisztika-boldogan.hu/ajandek-vasarlas/

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.