Hírlevél-Kutya Hónap

Most fogékonyabbak vagyunk az Égi Energiákra. 🙂

horoszkop elemzés, szammisztika-boldogan.hu

A LEGKEDVEZŐBB IDŐZÍTÉS+

A Kínai Asztrológia Előrejelzése a Jang Föld – Kutya hónapjára:

EseménydúsKutya hónap, kínai asztrológia időszakot tudhatunk magunk mögött, az elmúlt hetek történései azt hiszem felráztak mindenkit valamilyen formában: akár érzelmileg, akár fizikailag, akár váratlan események megtapasztalásán keresztül.

MINDEN ÉRTÜNK VAN! 🙂 Ez jusson eszünkbe mindig. 🙂

És mire figyeljünk 2016. Október 7 és November 7 között általánosan?

(Mert ugye mindannyian egyéni képlettel rendelkezünk és ezért különböző módon hatnak ránk az események.)

Az egész Kutya hónapot átszövik az érdekes álmok, a furcsa egybeesések és a különös megérzések. Kimondottan támogatott most minden spirituális tevékenység, amelynek az eredményét is rövid időn belül megtapasztalhatjuk. 🙂

:) Tipp: https://szammisztika-boldogan.hu/heti-pozitiv-megerositesek/

Ezen felül kitartóak vagyunk és nagy akaraterő jellemez minket. Fontos szerepet kap most életünkben a biztonság és a stabilitás. Munkahelyünkön, a családunkban és a párkapcsolatunkban egyaránt biztos alapokra szeretnénk helyezni az életünket. Nem a mostani időszak az, amikor változtatni szeretnénk.

  • Ha mégis új ötlettel állunk elő, vagy valamilyen eseményt kezdeményezünk, akkor érdemes jó pár nappal előbb felkészíteni erre a környezetünkben lévő embereket, hogy legyen idejük ráhangolódni az eseményre/találkozóra/kezdeményezésre. 🙂

Mivel nem szeretnénk most semmilyen változást az életünkben, ezért bizonyos váratlan események kibillenthetnek az egyensúlyunkból.

  • Tekintsünk úgy minden váratlan eseményre, hogy közben az lebegjen a lelki szemeink előtt, hogy “ez is előre viszi az életünket”. Így már egyből visszanyerjük harmóniánkat és majd utólag tényleg érdemes visszanézni, hogy milyen pozitív változások történtek az életünkben.

10 vicc és 10 bölcsesség, számmisztika, kinai asztrológia

Mindezek mellett mégis fontos a személyes szabadságunk megélése, ami megmutatkozhat érdekes öltözködési stílusban, önálló véleményben, öntörvényűségben, érdekes kapcsolatokban. Ez olyan időszak, amikor a legjobbak akarunk lenni és nem szeretnénk, hogy beleszóljanak az életünkbe. A szokottnál jobban igényeljük a személyes teret, a szabadságunkat.

  • Most a saját kezedbe tudod venni életed irányítását.

  • Azonban légy óvatos és legyen önkontrollod is az emberi kapcsolataidat illetően.

Az utazások is fellendülnek ebben az időszakban, Észrevehetjük, hogy a szokásosnál többet jövünk-megyünk. Nyüzsgés, sürgés-forgás és utazás jellemzi napjainkat. 

Művészien és szívvel-lélekkel végezzük feladatainkat és a spirituális tudás vagy egyéb mély gondolatok is fontos szerepet kapnak a mindennapjainkban.

  • Figyelj a felbukkanó ötleteidre, mert olyan égi tudás érkezhet a számodra, amely új felfedezéseket, új ismereteket tár fel. Jegyzetelj és készíts hangfelvételeket. 🙂

  • Alkalmazd a mindennapokban a megszerzett tudásodat, különben mit ér az egész? 🙂 Ráadásul most kimondottan támogatja az Univerzum a spirituális tevékenységeket, az imát, a meditációt.

    Hasznodra válhat a Szerencsés Sorsfordulat-Munkafüzet is, amely 21 napon keresztül kísér végig Téged és segít kialakítani egy ÚJ szokást, egy ÚJ szemléletet, amely ÚJ irányba vezeti életedet. Napi 10 perc Önmagadért, amely bőségesen megtérül. Katt ide.

Fogékonyabbak vagyunk az Égi Energiákra, az Angyalokra. Különös segítségre is számíthatunk, ha kérünk segítséget. Főleg pénzügyekben, gyermekünkkel, hivatásunkkal kapcsolatban. (Valakinek párján keresztül érkezik a segítség, lesz akinek az édesapja segít és előfordul az is, hogy egy vadidegen. Továbbá angyalokon, illetve egyéb univerzális energiákon keresztül is megtapasztalhatjuk a segítő kezeket.) 🙂

Felfedezhetjük ezekben a hetekben, hogy még teljesen idegenekkel is kedvesebbek vagyunk és ez természetesen fordítva is igaz: azt érezhetjük, hogy kedvesen, őszinte szeretettel fordulnak felénk is az emberek. VIGYÉL TE IS FÉNYT, JÓKEDVET ÉS MOSOLYT AZ EMBEREK ÉLETÉBE! 🙂

imac-605421__180

IDŐZÍTÉS:

Problémás helyzeteidet és nehezebb feladataidat (tárgyalás, üzleti szerződés, felmondás stb..) ezekre a napokra időzítsd, mert ezeken a napokon nagyobb az esélyed a pozitív végkifejletre:

október 21, október 31.

Ha mégsem tudsz ekkorra időzíteni,

akkor legyen nálad egy Napocska kép,

hiszen a fenti dátumoknak épp az a sajátossága, hogy jang tűz=nap energia van bennük, ami a 2016-os év Kutya hónapjában segítő energia. 🙂

segítő szimbólum a 2016. év Kutya hónapjában

Sok sikert és örömet kívánok Neked! 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea

www.szammisztika-boldogan.hu

Szammisztika-Boldogan Facebook Közösség

Kapcsolat: vasadi.timea@freemail.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kérlek, oszd meg másokkal is. Köszönöm. 🙂

Ha nem a Hírlevélből értesültél a fentiekről, akkor itt tudsz feliratkozni a Hírlevélre. Katt ide.