December: Felpezsdülő társasági élet! :)

A TÉLAPÓ meghozza nekünk ajándékait, hogy örüljünk, hogy boldogok legyünk, hogy RAGYOGHASSANAK GYERMEKEINK ÖRÖMTELI SZEMEI és hogy mi is adhassunk a világnak! 🙂

Télapó, Karácsony, 2020 december előrejelzés

Pont a Mikulás érkezésének napján: 2020 December 6-án (17:10) kezdődik el a Jang Föld – PATKÁNY hónap, amely átkísér bennünket a Karácsonyon és a Szilveszteri Ünnepségen is, egészen az Új Évbe, 2021-be. 2021 január 5-ig lesznek hatással ránk a következő csillagüzenetek:

Kulcsszavak decemberre: Mozgás, utazás, elmélkedés, szenvedélyesség, érzelmek, változékonyság. Biztonságra törekvés, Több… Újdonságok, karma, szeretet, Nekem mi a jó? Társasági élet, ünnep, boldogság. 🙂

Karácsony, Boldog, Nő, Jelzőfények, Örömteli, Snow

Kérlek, most állj meg …. pihenj meg egy picit…………. és gondolj arra, hogy MI A JÓ AZ ÉLETDBEN??

MI A SZÉP AZ ÉLETEDBEN???? ……… Éld át egy kicsit,

végy egy nagy levegőt és adj hálát érte. Aztán olvass tovább… 🙂

“Háztól házig, szívtől szívig, az egyik helytől a másikig – a karácsony melege és élvezete mindannyiunkat közelebb hoz egymáshoz.” (Emily Matthews)

Biztonságra törkeszünk és sodor a víz….

A mögöttünk lévő nehéz időszak után szeretnénk végre biztonságra és stabilitásra törkedeni, kiegyensúlyozottságra vágyunk. Világunk eközben mozgásban van és lendületben, mi pedig nem mindig tudunk gyorsan és rugalmasan ragálni a változékonyságra. Megbízhatóságunk, kitartásunk és rendíthetetlenségünk lehet most a támaszunk. Kulcsszó: RUGALMASSÁG! 🙂

Lámpák, Fény, Karácsony, Karácsonyi Dekoráció, Légkör
Karácsony

Új lehetőségek/emberek érkezése

Most nagyon ragaszkodunk munkahelyünkhöz, munkatársainkhoz, otthonunkhoz/szüleinkhez, ugyanakkor számíthatunk arra is, hogy ÚJ lehetőségek, ÚJ emberek érkeznek az életünkbe. Több ügyfél, több tanítvány, több barát, több kilens, több vásárló. Több….

Hajlamossá válhatunk most arra, hogy a dolgokat túlanalizáljuk. Ezért legyünk tudatosak és ne gyártsunk problémákat ott, ahol nincs is!!! 🙂

A képhez tartozó alt jellemző üres; karácsonyi-idézet-kínai-asztrológia-1024x571.jpg a fájlnév

Karácsonyi idézet, előrejelzés 2020 december

Ebben az időszakban Karmikus Csillagaink is aktiválódnak:

Alacsony szinten csalódást élhetünk meg, illetve azt, hogy visszaélnek az érzéseinkkel.

Magas szinten azonban emaptikusak és együttérzőek vagyunk, számíthatunk egymásra és megélhetjük a szeretet tiszta érzését.

Min múlik, hogy mit élünk meg?? Azon múlik, hogy mi magunk hogyan szoktunk viselkedni másokkal (és önmagunkkal) és azon is múlik, hogy MOST mennyire vagyunk tudatosak és szeretetteljesek.

Hiszen ebben a pillanatban alakul a jövőnk! 🙂

Karácsonyi idézet 2020


Önvizsgálat: A szeretetbe az is beletartozik, amikor megvizsgáljuk, hogy melyek azok a helyzetek, értékek, személyek, tevékenységek, tárgyak, amelyek minket szolgálnak, illetve melyek azok a dolgok/emberek/helyzetek, amelyekbe belesodródtunk, de nem szeretnénk igazán.

Ha tudjuk a helyes irányt és követjük a szívünket, akkor cselekedjünk, mert helyettünk senki sem teszi meg ezeket a lépéseket.

Karácsony, Star, Snowflake, Banner, Fejléc, Karácsonyfa

Adomány: Ha pedig megtehetjük, akkor segítsünk másoknak. Akár figyelmet, időt, vagy pénzt, kedvességet, esetleg ajándékot, vagy olyan ruhákat/tárgyakat, amelyekre nekünk már nincs szükségünk, de egy másik embernek vagy családnak még örömet okozhat.

A kínai asztrológia jelenlegi bolygói sziporkáznak a Románc Virág Csillagoktól, ami azt jelenti, hogy most könnyebben tudunk ismerkedni, kapcsolatot teremteni és támogatottak a társadalmi összejövetelek is. Ez jó hír az egyedülállóknak-társkeresőknek és a családoknak, baráti köröknek egyaránt.

Remélhetőleg nem csak online felületen, hanem személyesen is megvalósulnak ezzel kapcsolatos terveink, álmaink, vágyaink, hogy az Ünnepeket egészségesen, boldogan, jókedvűen, szeretetben élhessük meg közösen, mindannyian!

Karácsonyi kép, egyéni AJÁNDÉK


Csodás és boldog Karácsonyt kívánok és Áldott, örömteli, egészséges Új Esztendőt! 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea, kínai asztrológus

Mindjárt itt van 2021!!

Ajándékozd meg magad vagy ismerősödet! 🙂

Ha szeretnél Írásos Elemzést kérni a jellemedről és arról, hogy mire érdemes figyelned 2021-ben, akkor itt kérheted:

KÉREM AZ ELEMZÉSEMET ÉS A 2021-RE SZÓLÓ CSILLAG-ÜZENETEIMET, AZ AJÁNDÉKKAL EGYÜTT.

Ára: 5.000,- Ft és ajándékot is kapsz hozzá. (1-2 napon belül érkezik az Elemzés és az Ajándék az e-mail fiókodba.)

Ajándékozd meg magad vagy ismerősödet. Katt ide:
http://szammisztika-boldogan.hu/szemelyes-mini-elemzes-vasarlas/

***********************************************************************

Karácsonyi Dalok: