A 2016-os Év számmisztikai üzenete: 2.rész

A 2016-os Év (3 részes) Számmisztikai Elemzése: 2-dik rész

Az Elemzés 1. részét itt találod.

A MÚLT ELENGEDÉSE ÉS A JÖVŐ TERVEZÉSE:
a teljesség, a boldogság és a bölcsesség felé

Érdemes többször elolvasnod az itt leírtakat, ezért térj vissza időnként. 🙂

2016-os év elemzése, számmisztika-boldogan.hu

2. rész: A 2016-os év számmisztikai elemzése hosszabban:
Hogyan működjünk együtt az Univerzum energiáival 2016-ban?

A 9-es szám egy 9 éves ciklus utolsó esztendeje, amely a KITELJESEDÉSEN kívül  ÉLETÜNK FELÜLVIZSGÁLATÁRÓL is szól.

9-es év a 2016, számmisztikai üzenet

Áttekintjük az eddigi éveket és ELENGEDÜNK olyan dolgokat az életünkből, amelyek fölöslegessé, elavulttá váltak, amelyek már nem szolgálják magasabb rendű fejlődésünket.

Ebben az évben olyan élethelyzetekbe kerülhetünk, amelyek változásra késztetnek vagy bizonyos emberek, helyzetek, megoldások, tárgyak elengedésére inspirálnak bennünket.

relaxation-1039302__180

Érdemes lesz felülvizsgálnunk párkapcsolatunkat, barátságainkat, üzleti ügyeinket, életmódunkat, gyermeknevelési módszereinket. Bizonyos eszközöket elhagyhatunk és helyettük új, hatékony és szeretetteli módszerek, megoldások felé indulhatunk.

Megjelenik a függetlenség és a szellemi törvények, ismeretek iránti vágy is. Sokan költözködnek, illetve adnak el ingatlanokat. Munkahelyi állapotok megváltozása is megtörténhet. 

Az elengedés olykor fájdalmas és nehéz is lehet.

MINDEN VÁLTOZÁS ÉRTED VAN! 🙂 

Zárd le a jogi ügyeket, fizesd vissza a tartozásodat, szabadulj meg minden olyan dologtól, amely hátráltat és visszatart, amely negatív energiájú a számodra.

zárd le a ne működő ügyeidet 2016-ban, számmisztika

Ez érzelmi és mentális síkon is érvényes: BOCSÁSS MEG annak, akire haragszol. Ha másért nem akkor azért, mert magadért teszed, nem miatta! 🙂 A múlton még Isten sem tud változtatni, már megtörtént, ezért nincs értelme tovább rágódni rajta. Engedd el a haragot is, kérlek. 🙂

Ez mellett az is fontos, hogy ne fojtsd el az energiákat, találj módot arra, hogy pozitívan vezesd le. (sport, bármilyen alkotás, művészet stb)

sport, mozgás 2016, számmisztika

ÚJ ERŐK, új képességek csíráit is hordozza ez az esztendő, amely akkor működik majd a leghatékonyabban, ha sikerül KITISZTÍTANI, lezárni és szeretettel elengedni azokat a dolgokat, amelyekre már nincs szükségünk többé.

Ide tartozik a FIZIKAI RENDRAKÁS is, a polcok, fiókok, szekrények kiselejtezése. Érdemes erre is időt, energiát szánni, mert sokkal jobban fogjuk magunkat érezni és LESZ HELYE AZ ÚJNAK.

Ezt nagyon gyorsan megtapasztaltam a napokban (is) és biztosan Neked is vannak erre példáid a saját életedből:

3 éves kisfiam kinőtt ruháit félre szoktam tenni a szekrénybe és ha adódik egy alkalom: születik egy baba az ismerősök körében, akkor mindig egy egy csomagot odaajándékozunk. Sok baba született mostanában, így mindig van kinek adni a sokszor 1-szer sem használt rucikat, hiszen mi is nagyon sokat kaptunk, ezért végtelenül hálás vagyok. 🙂

Épp tegnap is egy kis ruhacsomagot ajándékoztunk egy ismerősünknek és már ma reggel kaptam egy telefont egy másik kedves ismerősömtől, hogy ha nem sért meg minket, akkor a nagyobb fiai ruhájából adhat e nekünk, kisfiamnak!!! 🙂 🙂

Ilyen csodálatos működik az “elengedem, hogy legyen helye az újnak elve.” Továbbá ilyen szépen megnyilvánul az egyik Univerzális Törvény: az egyensúly törvénye. Hiszen a harmónia azt is jelenti, hogy az univerzum energiái mindig az egyensúlyra, kiegyenlítődésre törekszenek. Feladat: az egyensúly megteremtése a saját életünkben.

Hatalmas energiák mozgolódnak, nagyobb erőt érezhetünk magunkban, energikusabbak vagyunk. Ennek magas szintje az alkotás, az újítás, a teremtő energia, alacsony szintje: a harag, az idegesség, a lobbanékonyság, a káosz. A negatív, romboló energiákat átalakíthatjuk, ehhez kell a tudatosság. Érdemes megtanulni valamilyen önfejlesztő módszert, olyan változatos ma már a kínálat. Válassz valamit, ami igazán érdekel és tanuld meg. Ez a legjobb befektetés, amit tehetsz, mert TUDATOSSÁGGAL nem reagálni fogsz, mint egy gépezet, akin benyomták a piros gombot: hogy most légy ideges, hanem Ura leszel az életednek és a viselkedésednek. Ez nem megy egyik napról a másikra, csak folyamatos gyakorlással. 🙂 Az 1 napos Nevem és Születési számom életem Kulcsa Tréningen is sokat tanulhatsz.

Egyébként ideges is lehetsz nyugodtan, de 1-2-5 percnél tovább ne tartson. Továbbá gondolj arra, hogy miután már valamit megtettél vagy kimondtál, akkor annak következménye is lesz és okozata, ami nem biztos, hogy tetszeni fog. LÉGY ÉBER ÉS SZABAD A REAKCIÓDBAN, A SZAVAIDBAN. TE URALD!!! Így nem teszel mással olyat, amit nem szeretnél, hogy veled tegyenek és Te sem tapasztalsz később olyat, ami neked fájdalmas lehet. 🙂

“…és mindenre, amit
Isten adott a Földnek…
milyen egyszerű lenne,
ha mind megértenétek…

Hogy minden rajtad
múlik, Testvér és Rajtam,
hogy megfogjuk-e
egymás kezét a bajban.

Hogy elhisszük-e újra
az isteni tervet,
hogy Isten vagy,
ha boldogságot teremtesz…”

(Edda)

Fontos  szerepet kap az otthon, a család, a harmónia, szépség, szeretet.

persons-731514__180

Idén az érzelmeink is erősebbek lesznek és jobban megérinthetnek bennünket az események. Erre mi a tanács? LÉGY JELEN, ÉLD ÁT , de ne ragadj benne sokáig egy negatív érzelembe se! Hamarosan ehhez írok segítséget, addig hetente többször is koncentrálj a heti pozitív megerősítő mondatokra. 🙂

Vizsgáld meg azt is, hogy a Te életedben mennyire van egyensúlyban az adás-kapás. Tudsz e segíteni másoknak? Illetve Te magad mennyire fogadod el a segítséget?

buddha, számmisztika 2016

Sokszor érezheted azt, hogy nem vagy biztos a határokban. “Mikor segítsek?” “Mikor mondjak nemet?” “Velem mi lesz?” Legyél fontos magadnak, törődj magaddal, hiszen az Univerzum legnagyobb erje a szeretet, amit magaddal kell kezdened és ezt sokan elfelejtik. Ez nem önzés, hanem egészséges szeretet, hiszen Isten Gyermeke vagy. Ezután tudsz majd tiszta szívvel és hatékonyan segíteni másoknak is. 🙂

Alapszabály: Akkor segíts, amikor tiszta szívvel tudsz segíteni. Amikor legbelül azt érzed, hogy nem szívesen tennéd, “de illik, muszáj, “akkor ne segíts, majd máskor. A Létezés nem vár el Tőled olyat, amit nem szeretettel és örömmel teszel. Az Univerzum azt is megérti, hogy nem mindig vagy a TOP-on. 🙂
Amikor viszont SZÍVesen segítesz, akkor tedd meg.

A világegyetemben nem az számít, ami “látszik”, hanem az érzések, a gondolatok, a hála, a szeretet, az öröm, a boldogság! 🙂 Ezért hiába számít “jó cselekedetnek” valami, ha nem jó érzés társul hozzá.

Sok Sikert és  tudatos, boldog, örömteli napokat, perceket
kívánok Neked 2016-ban!
 Vasadi Tímea

Ha úgy érzed, hogy hasznos volt számodra ez a bejegyzés, akkor kérlek oszd meg minél több emberrel. Köszönöm.

Ha pedig nem szeretnél lemaradni a következő részről, akkor iratkozz fel a Hírlevélre.

***

Érdekel a Boldogság E-könyv-21 napos gyakorlattal?? 🙂
Szeretnél tenni a szebb és boldogabb életért?
 Ha igen, akkor KATT IDE.

 szammisztika-boldogan.hu

 

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.

2 gondolat erről: „A 2016-os Év számmisztikai üzenete: 2.rész

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.