2021. Milyen lesz a Jin Fém – BIVALY éve? (2. rész: kínai asztrológia)

Az erről készült 5 perces kiegészítő VIDEÓT itt találjátok.

2021 számmisztikai üzeneteit, elemzését pedig ITT.

2021 február 3-án kezdődött el a Fém Bivaly év energiája, amely 2022. február 3-ig lesz hatással ránk.

2021 június környékén tapasztalhatunk jelentősebb változásokat és eredményeket. Illettve egyéni tudatszintünk alapján ekkor érkezhetnek olyan megoldások, amelyekre már régóta vártunk.

2021. Mi várható a Bivaly évében?

A FÖLD, az emberiség , az egyén, a Lélek és a Szellem fejlődik és tágul.

Spirituális érdeklődéssel ekkor érdemes jobban kiélezni a figyelmedet, mert megérkezhet életedbe a Mester, ha nyitott szemmel és nyitott szívvel létezel. 🙂

Gyakorlati gondolkodásúak pedig ekkor találkozhatnak egy olyan orvossal, vakcinával, vagy “csodaszerrel”, illetve valamilyen hatékony terápiával, technológiával, módszerrel, információval. Míg lesznek, akiket egy becsületes, nagytudású szerelővel, mester emberrel hoz össze a sors, mások pedig egy “szuper-munkahellyel”, netán szuperkecsegtető lehetőséggel találkoznak.

Kínai asztrológiai körökben az elemzők 2022 januárra látnak igazi, hosszú távra szóló változásokat, megoldásokat a VÍRUS kapcsán. Ezt én is elképzelhetőnek látom, azzal a kiegészítéssel, hogy már MOSTANTÓL minden jól alakul, 2021 június környékén mégjobban, –miközben folyamatos fejlődésen és megújuláson megyünk keresztül az Égi-Földi vezettetés által. Nagyon fontos megértenünk, hogy a Mindenségnek nagyobb rálátása van a Nagy Egészre, mint amit mi emberek elképzelünk a korlátolt gondolkodásunk alapján – megoldásként. Ezért készüljünk fel rá, hogy nem minden a terveink szerint alakul, de BÍZZUNK A LÉTBEN és figyeljük meg hálás szívvel a csodás előrehaladást és végkifejletet. Ami minden bizonnyal szebb és jobb lesz, mint amit mi valaha is el tudtunk képzelni. 🙂

2021-ben megmutathatjuk tehetségünket, kreativitásunkat és különleges képességeinket a világnak. Most kimondottan az a feladatunk, hogy az emberek elé tárjuk azt az oldalunkat, azt a „tudományunkat”, vagy azt a csodálatos tehettségünket, amelyről mindig tudtuk, hogy bennünk lakozik.

Ez a “kítűnési terület” lehet egy gyönyörű virágos kert, zöldségeskert, vagy egy fantasztikusan megterített asztal, egy szemet kápráztató étel, esetleg ékszerek, szép ruhák, új frizura, házszépítés, felújítás, ház építés, szép autó, klassz motor, aranyhalalas tó, káprázatos lámpafények, tollak, éles ész, új találmány, új módszerek, új technológiák, vagy bármilyen különlegesség, szépség, tehetség, tudás, gyógyítás, megújulás, ragyogás! 😊 Most van itt az ideje annak, hogy ragyogj!

Kulcsszavak:

művészetek-szépség-tudomány-alkotások-divat-csillogás

Kulcsmondat:

Nem baj, ha nem vagy tökéletes! 😊

Nos? Mi az, ami Benned lakozik és szívesen megmutatnád a világnak??


2021. Jin Föld év (a bivaly jin föld elemű állat)

Az év másik energiája az anyaföldet és a természet közelséget hangsúlyozza ki. Most különösen ráérzünk vagy ráébredünk arra, hogy mindannyian együtt lüktetünk a természettel, részei vagyunk és ezért meg kell tanulnunk olyan előremutató tevékenységeket, termeléseket, teremtéseket létrehozni, amely tiszteli a természetet és együttműködik vele.

Újra vissza kell találnunk a természeteshez: ételek, italok és minden olyan élet-területünk, amely már nagyon mű és mesterséges. Rá kell ébrednünk arra, hogy mindent és minden létezőt tisztelve, kölcsönösen megbecsülve és segítve egymást, tudunk csak hosszú távon egészségesen, boldogan és örömmel és kiteljesedetten élni.

A Bivaly évben lévő JIN FÖLD energia a hatalmas munkabírásunk mellett az elfogadóbb és megértőbb természetünket is kihozza belőlünk.

Van -e valamilyen terved, ötleted, elképzelésed, amibe szeretnél belevágni??

2021. Bízd rá magad az Univerzm csodás megoldásaira 🙂

Fentieken kívül még HÁROM FONTOS dolgot érdemes szem előtt tartani:

1. 2021-ben (is) fókuszban marad a törvények és szabályok fontossága. Amely szó szerint és erkölcsileg is értendő. Ezért jó, ha betartod a FÖLDI és ÉGI előírásokat, értékeket.

2. Idén a KARMA CSILLAGA is folyamatosan hatással van ránk, ezért tégy, gondolj és érezz olyan dolgokat, amelyek emelnek téged, emelik a többi embert, amely a jóság és a szeretet kifejeződése. Szeresd magad is! Ha pedig olyan helyzettel találkozol, amely kellemetlenül érint, akkor nézd vissza az életed történéseit és vizsgáld meg, hogy nem lehet -e, hogy korábban Te is így viselkedtél valakivel, valamikor, valahol?? Szerencsére a pozitív, kellemes hatások is visszatükröződnek az életedben, ezeket is bezsebelheted, illetve MOSTANTÓL ilyeneket teremthetsz.

3. LÉGY RUGALMAS ÉS TÜRELMES! 😊 Erre emlékezz egész évben, mert most olyan energiák vannak körülöttünk, amelyek ugyan segítenek minden ügyünkben, de nem biztos, hogy azonnal és nem biztos, hogy pont úgy, ahogy mi elterveztük.


2021. Előrejelzés

HAGYD MAGAD VEZETNI egy kicsit, és hidd el, hogy az Élet nevű játék még parádésabb megoldásokat tud teremteni, mint amelyet Te valaha is elképzeltél.

Ugyanakkor légy nyitott rá és ismerd fel, amikor olyan ember lép az életedbe, aki nagyon sokat segíthet neked, vagy az autódnak. Illetve a munkáddal – házaddal – vállalkozásoddal – pénzeddel – egészségeddel – terveiddel, illetve spirituális fejlődéseddel kapcsolatosan kapsz iránymutatást, eredményeket.

Nézz körül a világban, keress alternatív megoldásokat, légy nyitott, mert akkor megleled a választ és megkapod a segítséget. 2021-ben nagyon sokat fejlődhetsz.

Még részletesebb leírást a Facebook Csoportban olvashatsz. Csatlakozz, várlak szeretettel:
Kínai asztrológia, BOLDOGSÁG és Számmisztika csoport

Ezentúl a Havi Előrejelzéseket itt a fenti Facebook Csoportban találjátok. Illetve rövidebb formában a Hírlevél Feliratkozók is megkapják. 🙂

Szeretnél Te is feliratkozni? FELIRATKOZOM.

Tehát 2021-ben bátran vágj bele a terveidbe és mutasd meg kincseidet a világnak! 😊

Kívánok Neked és családodnak egy áldott és boldogságtól teljes, egészséges évet!

Szeretettel: Vasadi Tímea (kínai asztrológus)

KÉREM AZ ELEMZÉSEMET ÉS A 2021-RE SZÓLÓ CSILLAG-ÜZENETEIMET, AZ AJÁNDÉKKAL EGYÜTT.

Ára: 5.000,- Ft
A személyre szóló elemzésed és a 2021-re szóló csillagüzeneted 1-3 napon belül érkezik az e-mail fiókodba, az ajándékkal együtt.

MEGRENDELEM

* * * *

A 2021-es Boldogság-Egészség Kisfüzetet. Ára: 2.000,- Ft 

FRISSÜLJ FEL és ÚJULJ MEG Lelkileg és Szellemileg MOST! 

 A Belső változás pedig hamarosan a külső tapasztalataidban is megnyilvánul. Összeállítottam egy 21 napos gyakorlatot, amely többek között pozitív megerősítéseken alapul. Ha van magadra napi 10 perced és készen állsz a Boldogságra, akkor a Szerencsés Sorsfordulat Kisfüzet Neked szól!

Megrendelés és kifizetés után 1 napon belül küldöm Neked e-mailben. 

(1 napon belül érkezik az e-mail címedre) 

MEGRENDELEM

Tarts velem a Facebook Közösségben is! 

További érdekes cikkek, videók:

-2021. A változás elkezdődött

-2021. Pozitív megerősítés VIDEÓ

-2021. Jin Fém – BIVALY éve: VIDEÓ

-2020 az Új Kezdetek éve (VIDEÓ)

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.