2021. A változás elkezdődött (1. rész: számmisztika)

(A 2021-es év elemzésének 2.része a kínai asztrológia nézetéből lesz megvilágítva. 🙂 )

2021. A változás elkezdődött. Éves előrejlzés számmisztika

A 2021-es év legfőbb energiavonulatai: VÁLTOZÁS, SZABADSÁG KÉRDÉSKÖRE, TÁGULÁS, HIT, KÖZÉPPONT

Az életünk tele van VÁLTOZÁSSAL és ezt 2021-ben méginkább megtapasztalhatjuk. Ez abból látszik, hogy:

2+0+2+1= 23 és a 2+3 összege pedig 5.

Tehát a számmisztika szerint 2021-ben a 23/5-ös évről beszélünk.

Család, Emberek, Autó, Keres, Gyermekek, Férfi, Nő
2021. A változás elkezdődött

A tavalyi 4-es évben elkezdődött egy átrendeződés a világban, ami 2021-ben tovább folytatódik. Az 5-ös szám a váratlanságról és a változásról szól.
Ez a VÁLTOZÁS lehet a kinézetünk, az otthonunk, a munkahelyünk vagy a környezetünk megváltozása. Illetve ez a változás megjelenhet életünk-világunk-bolygónk-gondolkodásmódunk bármely más területén.

2021-ben a SZABADSÁG kérdésköre is fókuszba kerül: függés, függetlenség, önfegyelem, felelősségvállalás. Fizikailag-mentálisan-pénzügyekben.

Az 5-ös számra a tágulás és fejlődés is jellemző. A jelenlegi Covid -helyzet (koronavírus) kapcsán ez mit jelent? Gondolhatunk a vírus terjedésére, de gondolhatunk a világ tágulásásra, az EMBERI TUDAT és bölcsesség fejlődésére is. Ezáltal a “csodás megoldások” is itt lesznek körülöttünk. 🙂 Illetve minden, aminek energiát és hitetsz adsz, és amire figyelsz, abból tapasztalsz többet a világban!!

Ha a betegségre fókuszálsz és a vírusra, akkor azt tapasztalod, ha pedig beengeded az elmédbe és a szívedbe az Univerzum végtelen szeretetét, végtelen bölcsességét, a MEGOLDÁSOKAT és a tökéletes egészségét, akkor azt tapasztalod meg.

Dönts! Számodra mi lesz az elsődleges 2021-ben?!?

Tejút, Világegyetem, Személy, Csillagok, Keres, Sky
2021. Az emberi tudat tágulása

Te mire fókuszálsz?

Általánosságban elmondható, hogy a 2021-es évet képviselő 5-ös szám, fizikai szinten a torokra, az idegrendszerre és a légzőszervekre gyakorol leginkább hatást. Ha azonban fizikai szinten is erősítjük az immunrendszerünket és mindent megteszünk az egészségünkért, akkor az 5-ös szám pozitív hatásait élhetjük! 😊 Akkor akár olyan váratlan és csodás élettapasztalatunk és megértésünk lehet, amilyet korábban el sem bírtunk képzelni.

Mit jelent a világ tágulása?

Befogadóképességünk, megérzéseink és emelkedett rezgésünk segítségével fejlődést és jelentős haladást érhetünk el életünk minden területén. Akár az orvostudomány és az alternatív gyógymódok területén, illetve minden más területen és az egyén szintjén is.

Rózsaszín Rózsa, Rózsák, Virágok, Románc, Romantikus
A 2021-es év gyógyító növénye a rózsa

Érdemes tudnunk azt is, hogy az 5-ös szám gyógyító növénye a RÓZSA:

Rózsa tea készítése: 3-4 evőkanálnyi rózsaszirmot forrázz le egy liter vízzel, hagyd állni 10 percig, majd szűrd le. Iszogasd kevés illatos mézzel egész nap.

Rózsavíz készítése: két csésze nagyon illatos, friss rózsaszirmot forrázzunk le egy liter vízzel és hagyjuk állni két napig, utána zárjuk üvegbe.

Meg kell értenünk, hogy TESTI EGÉSZSÉGÜNK NAGYRÉSZT LELKI-SZELLEMI ÁLLAPOTUNKON MÚLIK:

Amikor például rettegünk, félünk és szorongunk, akkor alacsony szintre kerül az immunrendszerünk és fogékonyabbak vagyunk a vírusokra és egyéb betegségekre is (folyamatos rossz hírek, stressz, sopánkodás, düh, harag, félelem – hosszú ideig!) Amikor viszont stabil a belső középpontunk és meggondoljuk, hogy milyen információkat engedünk magunkba, akkor az immunrendszerünk erős marad és kevésbé vagyunk kitéve a betegségeknek. Ezért is fontos, hogy bizakodva, pozitívan, derűsen, hittel és elfogadással tekintsünk a jelenre és a jövőre is. „Jóra számíts és jót kapsz!”

Amikor van egy problémánk, akkor ahhoz mindig van megoldás is!

Mert sokszor hangsúlyoztam már és most is megteszem, hogy „Minden értünk van!” Még akkor is, ha első látszatra nem annak tűnik. Ezért fontos, hogy pozitívan, érdeklődve és nyitottan tekintsünk bele a jelen életünkbe és a jövő lehetőségeibe.

2021. A te életedben mi növekszik?

Minden rajtunk múlik és az egészségünk, a jövőnk, gyermekeink, unokáink jövője is a mi kezünkben-szívünkben-fejünkben van! MOST! Már most! Fel kell ismernünk, hogy mi is a “csodaszer” részei vagyunk és minden lehetséges!! 🙂Mert minden lehetséges!!! Azonban csak akkor, ha felismerjük, hogy BENNÜNK VAN A KULCS!! A hitünk, a bizalmunk, a nyitottságunk és a szeretetünk által.  

Az élet 2021-ben tanítani szeretne bennünket. (2021.01.01=25/7)

Vagy tanító jellegű „élet-leckék” által, vagy akár úgy, hogy mi tanulunk új dolgokat. Olyanokat, amelyek már régóta érdekelnek vagy olyanokat, amelyek összefüggenek valamilyen módon az egészségünkkel, a lelkünkkel vagy az univerzum energiáival. Ha azonban nem vagyunk képesek fejlődni, megújulni, változni, akkor az élet „pofonokon” keresztül képes csak felnyitni a szemünket és ezáltal kíván terelgetni bennünket egy szebb, boldogabb, egészségesebb, teljesebb és örömtelibb élet felé. 😊

2021-ben erre figyelj

Kívánom, hogy éljük meg a lehető legjobban a 2021-es év változásait, feladatait és kihívásait.

Szívből kívánom azt is, hogy minden olvasó megtalálja azt a módot, amivel megőrizheti ( illetve vissza szerezheti) saját- illetve családja testi-lelki-szellemi-egészségét. Sőt! Tapasztaljuk meg mindannyian a Létezés további csodáit, szépségeit, örömeit, bölcsességét és boldogságait!😊

Boldog és egészséges 2021-es évet kívánok! 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea, kínai asztrológus

és szeretettel ajánlom Neked:

-a 2021: Boldogság-Egészség Kisfüzetet. Ára: 2.000,- Ft (1 napon belül érkezik az e-mail címedre) MEGRENDELEM

-Vagy az Írásos kis elemzésedet, a 2021-es évre szóló rövid előrejelzéssel kiegészítve (személyre szólóan) , amihez ajándék is jár! 🙂 Ára: 5.000,- Ft (1-3 napon belül érkezik ) MEGRENDELEM

Ára: 5.000,- Ft és AJÁNDÉKOT is kapsz hozzá.
( Boldogság-Egészség Kisfüzet). 1-3 napon belül érkezik az Elemzés és az Ajándék az e-mail fiókodba.

KÉREM AZ ELEMZÉSEMET ÉS A 2021-RE SZÓLÓ CSILLAG-ÜZENETEIMET, AZ AJÁNDÉKKAL EGYÜTT.

2021.

Ajándékozd meg magad vagy ismerősödet! 

Katt ide:
https://szammisztika-boldogan.hu/szemelyes-mini-elemzes-vasarlas/

Tarts velem a Facebook Közösségben is! 🙂

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.

2 gondolat erről: „2021. A változás elkezdődött (1. rész: számmisztika)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.